Vajon melyikük lehet az?
A szerelem kivész, sok kisebb, finomabb
érzésnek adja át a helyét.
A szerelem kivész.
Az este két szája összeér, a rúzs fekete
és a két arc halotti fehér.
Az este két szája összeér.
Valaki most lassan belém szeret, jaj, Szerelem
minden tízezredik ember szörnyeteg.
Valaki most lassan belém szeret.
Vajon melyikük lehet az, Ó Szerelem
ha felhívlak Te is valamit letagadsz.
Vajon melyikük lehet az?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Valami a vérrõl (Budapest, 1998)
Kiadó: Palatinus