Funkcióöröm
Csak a felnőtt tud jót jól játszani!
A gyermek nem játszik így meg úgy soha:
mindent komolyan vesz, sőt, néha
dühöng, ha feldől egy-két játékfigura.
Minden gyerek "életre-halálra" játszik!
A legtöbb felnőtt rém komolytalan.
Nem is akartam olyan lenni, mint ők
mert buták voltak s nem vettek komolyan.
Teremtést és esztétikát is eltemetve
teleírt, kapcsos füzettel kérem a söröm.
Én itt, e piroslámpás háznál most lelépek
mert vár odabent rám a funkcióöröm.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.