(A közhelyes is rejt egyéniséget,
mint ahogy az imában is rejlik hit.)
néha az egyéniség ölt szakadt álruhát
de a szürke grafit is gyémánt lehet egykor
néha a legszebb nő veszíti el báját
s én csak must vagyok, nem pedig jó bor
legyen bár a szavam véresen nyers
szándékosan erőltetett, sivár, aszalt sorok
s bár legyen közhelyes minden vers
én akkor is tovább tántorgok