mezítelen tested az ágyon fázik
csontig hatoló szégyenben ázik
engedd még egy percig, had nézzem
utána elmúlik, vége lesz ígérem
(fényesen sikló Hold az égen
sötét gondolat a szívembe mélyen...)
igen szívem, holnap eljövök érted
elviszlek messzire, de most kérlek...
még csak hajnal van
de most mennem kell
ígérem, még ma hívlak
csak most engedj el