Maradj csak álom
Tekinteted miért cibálja
elmémet más világba?
Miért burkol selyembe
hangod éneke?
Miért zajong szívem,
ha téged lát szemem,
s miért tombolsz fejemben,
mikor nem lehetsz velem?
Minek gyötörsz folyvást,
s miért fog el némaság?
Szenvedélyem zenéje miért tölt be tereket,
s te miért adsz minderre titkon feleletet?
Tiszta szívemből,
lelkem mélyéből,
kimondanám, amit érzek,
de már túlzottan félek,
hogy összetörlek magamban,
vagy te törsz össze engem.
Gyötrődés, Szenvedély, Fájdalom...
hát maradj csak álom.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.