Múzsa
megihlet némi szenvedély,
egy néma tánc, egy olcsó sarki kéj,
s ma újra megihletsz te is,
száljon a fejembe egy új fétis...
legyen táj, vagy csak egy női mozdulat,
egy titkos jel, ami pengő rímet ad,
kell az élmény, ami magával ragad,
kell a benyomás, ami a koponyámra tapad,
s kellesz te is, harapj a puha húsba,
s mindezt te tépd ki belőlem
múzsa
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.