Fogarasi Gergely
SOHA TÖBBÉ
Bátrabb lett volna
Gyávának látszani,
Tegnapokkal játszani,
Van-ni csak, mint más, aki
Nem leszek soha többé.
Okosabb volna
Butákat beszélni,
Kevesebből élni,
Kiskanállal mérni,
De nem tudok soha többé.
Talán szebb volna
A könnyű alkuvás,
Hízelgés, kis hazudás,
Majd gyors gyónás, semmi más,
Mit nem bírok soha többé.
Istenhez hűbb volna
Tízszarvú Bálvány
Oltárán megtörni hálám,
Százszor is próbálnám,
Bár nem leszek soha többé.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Oldalhorda (www.oldalhorda.blog.hu, )
|
|
|