gyöngysor(s)
ne akarj nem vagyok jó
sötét titkokat bújtogatok
ne akarj mert nem tudom
cserébe mennyit adhatok
ne akarjatok magammal
egyedül kell hagynotok
néha friss vizet öntsetek
míg szintelenre hervadok
nem szabad engem szeretni
inkább gyűlöljetek szívből
ne tudjon rólam senki
ne ismerjen csak hírből
magányos árnyékká kell
válnom még mielőtt
megláttok valamit belőlem
valami szerethetőt
sós könny-gyöngyöket
ízlelgetek morzsolom
magamból az ékszer
áttetsző-szép gyöngysorom
hordom majd büszkén
igazán csak rajtam ragyog
aranyat ezüstöt nem veszek
nem arra érzékeny vagyok
ne akarj nem vagyok jó
még csak Istent sem félek
mégis sokszor jut eszembe
egyszer majd el kell hogy égjek
2006 november
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.