Szakadásban
Szakadunk a szakadásban,
egy az ember, egy nyílás van,
az pedig örökké tágul,
így érzed magad kutyául.
Nem ümög, nem cserélheted,
nem foltozhatsz időt, teret,
feldíszíted jóval, rosszal,
ellenséggel, barátokkal,
szerelemmel, csalatással,
boldog légy e szakadásban.
Egy a sok-sok milliárdból,
aki nevet, sír és táncol.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.