oda a bal
(kabai gábornak)
megvan?
amikor mondod neki
kicsit lépjen hátrébb
a székesegyház is látszon
meg még hátrébb
mert akkor az eiffel torony
is benne lesz
meg még hátrébb
hogy a fejeket se vágja le
meg ha egy kicsit
még hátrébb áll
akkor a kereskedelmi központ csúcsai is
ott tündökölnek
csak figyelmeztetni
felejtettük el
a szakadékról
a háta mögött
amibe fokozatosan belehátrál
persze adott esetben
csak egy pocsolya
bár bokáig mély
hidegvizü
csendes
zavartalan
kis pocsolya
kiszakíthatatlan a környezetéből
maximum időlegesen háborítom a betonon
amikor elmerülök benne bal lábbal
mert a képen mindennek látszania kell!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.