pancsikolva
2007 02 10 15:38
sikerült jól belepancsikolnom magam a sárba
úgy kell annak aki pancsikolni szeret
ami igaz igaz
én másztam bele egyedül
tulajdonképpen azt sem mondhatom hogy
segítséget kaptam volna hozzá
de nem is keveredek ki ám most már belőle
majd jó maszatosan mászkálok a városban
s ha felismer valaki
hát csak egyszerűen majd erősen belenézek
a maszatos szememmel
még az a szerencse
te kótyagos
hogy mindebből érintetlenül jössz ki
na végre most legalább kicsit rendet raktam a szobában
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.