szívbillentyűink zongoraszólamára
andalgunk andreával
át a városon
holdfénytócsákat az udvaron
átugorjuk
a lépcsőházban
markolászom
elomló testét
- tenyeremről -
az ágyra ejtem
fejem mellére hajlik
szemembe zárom
csapzottan minket vár
a hajnali álom
hogy alatt
komolyzenei aláfestéséé váljunk