Szerelmes vers II.
2007 febr.6 11:15
Szerelmes vagyok a világba.
Csak szállok-szállok behunyt szemmel—
És egyenként csókolnék meg minden fűszálat.
Még a fényes napba is hosszan néznék
Míg elájulnék.
És akkor elkapna egy felhő.
Istenem ments meg
Mielőtt rámtörnek a keselyűk.
ISTENEM: Lehet hogy nincsenek is keselyűk?
Csak táncolnék a keselyűkkel együtt
Meg-megforgatnának a felhőn.
Aztán mindenki csak forgatna-forgatna-------
És hopp:
Visszamennék szépen a földre.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.