A világot magamhoz szorítottam
Egészen elkékült lihegett
És mikor én is fuldokoltam
Lazítottam lassan a kezek
Szorításán és zenéért kiáltva
Polkát jártunk táncoltunk körbe-körbe
Szálltak az égi maszkabálban
Csillag flitteres ruháink pörögve
Csóvás üstökös volt az uszályom
Sok fekete lyuk volt a lábnyom
Hajunkra szórtunk kozmikus port
És szétráztuk az égi diszkót
Szaporáztuk a figurákat