Undor
Napok óta ökölődött
míg végre mára kiokádott
tegnapi csendjei mostanra
árnyékszürke szavak
oszlik már tudatom
bomlasz te is lassan
zsigereimben
olcsó jázminízű kölnijeiddel
eperszagú rikító rúzsaiddal
őrizlek
röhögés kíséri mozdulataim
a kocsma ragacsos padlóján
gurulnak szét szemeid
bámulnak
savószínű közönnyel
ablakon át szélfacsarta fák
próbálom kezeimmel összefogni
hasadó agyam
azt mondják pár deci
hatvan százalékos alkohol megöl
erre iszom
poharam
torz körvonalain át
most végre
meglátom ki vagy.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.