mosolyogj, és az egész világ veled..
mosolyogj, mosolyogj, nem látod
hogy, viccelődnek, viháncolnak, azt
akarják, hogy figyelj, velük nevess
mosolyogj, mosolyod ott égjen arcodon
bármit is képzelsz közben magadban
mosolyogj, mosolyogj vissza
egészen addig, amíg néznek,
mosolyogj, míg kívül nem kerülsz az ajtón
amíg hátad mögött be nem csukod
mosolyogj, és dörren, mert bevágtad
most már nem kell mosolyognod
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.