Sláger nyersfordításban
Lehoznám neked a csillagokat.
Forró vízbe szórnám őket,
s ha puhára főttek,
kanalad belemerítve
csupa titkos, titkos szót raknál ki
tányérodra, igen.
Leakasztanám neked a Holdat is.
Ha fürdesz, végigdörzsöljelek vele,
rajtad fogyjon semmivé,
s a lefolyt víz a csatornarácson át
világítson meg minden-minden
autót, igen.
Felrepülnék veled a Napba,
hogy súlyos testünk égjen bele,
mikor felszínén végigdőlünk.
Nap mint nap szeretkezünk,
madarat mutogatva a fél világnak,
az egésznek, ó, igen.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.