A--lkony füstje lóg az égen
D--alol a szív,mert szeret
R--égóta nem látlak Téged
I--stenem! Mond,hol lehetsz?
E--lültettem a kertemben
N--efelejcset,dáliát
N--eked nyílik száz virág
A--kkor sem jössz,ha jöhetnél
D--altalan lett a szívem
R--ég itt volnál,ha szeretnél
I--ndulj jó, vagy rossz hírrel
E--lhulltak a virágjaim
N--efelejcsek,dáliák
N--em tudtak már várni rád