Olyan, mint egy hasonlat
Olyan, mint egy hasonlat.
Kacsintanék most itt egyet,
mert ez itt egy hason lőtt
hasonlat. (Így írni verset!
Mégis mit gondolok én!?
Bármit elvisz néhány versláb?)
Na, most így a közepén
térjünk ki a tárgyra is hát!
Ki olyan mint hasonlat?
Ki olyan finom, cizellált?
Kit szépít a gyakorlat?
Ki az, kit citál a versláb?
Adriennek hívják, lába
ha remeg, hát úgy remeg,
ha suttogok a nyakába,
szívem hordják termeszek.
Olyan, mint egy hasonlat.
Kicsit merész, kicsit naiv.
Kell hozzá a gyakorlat,
az agy, a türelem, a szív.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.