Én hiszem..
..szürke eső cseppent a télre,
mint fájó szívre, mikor vége
a Nyárnak -
..ült néhány a súlyos vállakon
mint fájó emlék tört szárnyakon
ezt láttam -
..könnyek csordultak sok lelken már
de kedves mosoly s szeretet vár
valahol -
..megy az idő, minden változik
a szív szüntelen imádkozik
karon fog -
..talán tiszta érzelem fogad
s nem féljük a gondolatokat
mondani -
..és majd megtalálnak őszinte
fények, átölelnek őrizve
Téged is -
(én elhiszem)
(2005.12.06.)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.