MEGFAGYOTT MADÁR
Fehér havas az út és lassan megyek,
Sietnek mellettem fázós emberek.
Az úton hever egy megfagyott madár,
Csak elsietnek és senki meg nem áll.
Megfagyott madár, látjátok emberek?
Senki nem áll meg, még jobban sietnek.
Talán én vagyok a megfagyott madár,
Kiáltok nekik, de senki meg nem áll.
Nem is tudom, hogy most mit is csináljak,
Süket füleknek tovább kiabáljak?
Minden kétségbeesett kiáltásom
Nem segíthet a megfagyott madáron.
Jusson eszetekbe siető emberek,
Belőletek is fagyott madár lehet
És elsietnek mások mellettetek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.