Holdra ragyogva
Homályt von már holt vár
Ormán korán a bukó nap
Láng arcára árnyak
Szállnak, s lágyan rámhajolnak
Lázad már a vágyam
Rámtalálhatsz nálam Kedves
Ében-kékes éjben
S még egy égzengésben:szeress
Hívlak,mint akit a
Vihar riaszt,s vígaszra vár
Várlak nyárfa ággal
A nyár madár dalával már
Hallgass majd a patak
Zajra,fagyba mart havason
Hogy romokon omló
Fodor forrón csókolhasson
Kereslek,mert kellesz!
Mert szeretlek,s Te is szeretsz
Tengerek zengenek
Nevedben ,mert velem lehetsz
Hajad aranya hajt
Smaragd ajkad tűzbe-lázba
Hordozom mosolyod
Forró csókodtól leigázva
Vágyban, lázban,nászban
Rádtaláltam lásd Kedvesem
Hajolj karomba most
Holdra ragyogva, s jó leszek
2005 05 25
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.