Miért...
Miért azt szeretném megtalálni
Aki elérhetetlen árnyalak
Mért nem jöttél,mikor tudtam várni
S miért jöttél, mikor nem vártalak
Miért vonzó a kéklő messzeség
A távoli ködülte jéghegyek
Ha bennem élsz vulkánok tüzeként
Miért csábítanak a gleccserek
Tudom, ha egyszeraz az álomkép
Hozzám bújna egy égő hajnalon
Karjában holtan összeomolnék
Mint hajónaszád zúgó jégfalon
Mert dőre fénynek nincsen tüze sem
A csábító démon káprázat csak
Ne hagyd azt,hogy kósza vágy büntessen
Ölelj át újra, hogy lángolhassak
2002 06 18
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.