Valaki egyszer mindenkihez eljön.
A szomszédban lakott egy ismerősöm.
Ismertem legalább hetven éve,
Sokszor megálltunk egy beszélgetésre.
Én két évvel vagyok nála idősebb,
A valaki hozzám is készülődhet.
Vele már többé nem beszélhetek,
Csak annyit mondhatok még: Isten veled!