The magyar
Avagy
Összefoglaló a magyar nép viharos
Századairól az európai unió lelkes diákjainak
Once there was an ember
Without szakáll or kender.
És ő always remember,
Hogy what means
lenni hungarian ember.
He was born in széles hortobágy
Where az élet neki many gondot ád.
He learnt how to küzdeni with kín,
How to gázolni across mindenkin.
His best barát was his ló.
Oh how much megható.
With people, he dont jött ki so much,
For külföldi he needs csak kard never tolmács.
Szegény ember always lose in monopoli.
Maybe God should őt végre felkarolni.
But God nem segít, sőt megverte really hard
És poor man egyre asking for: God bless a magyart!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.