Véges idõnkben
ha most mi itt marakodnánk
lenne kedv vágy hogy újra tánc
vigyen forró szédületbe
vagy kínzón ringó rémületben
zuhogón verős esőben
megfulladnánk így szárazon
vagy az volna jó csak neked
zuhanásból emelni fel
föl a fényre mámoromba
ahol látni jóságunkat
összefonva két karunkba
elillanón elrepülve
most korunk rajzol arcunkra
képletet s holnapunkra
várva itt lenne öregen
helyünk a metamorf időben
pedig jól tudjuk rejtetten
véges időnkben nincs hová
menni és ha nincs hová már
ne marjuk egymást legalább
született hiányosságainkért
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.