LOBOG A TŰZ BENNEM Rikének VI.
Égő tűz lobog énbennem, a Szerelem tüze,
Semmivé lennék, örökre elmúlnék nélküle.
Megfiatalodtam, újra forrni kezdett vérem,
Enyém lett a Világ, ezután már csak ezt érzem.
A levegő is izzik amikor Rád gondolok,
Amikoir Rikém Feléd szállnak a gondolatok.
Szeretlek és Imádlak, Kívánlak olyan nagyon,
Valóságossá vált érzéssel túl az álmokon.
Lobog a tűz énbennem, Vágyaim Hozzád szállnak,
Túl légen, városokon át bizton megtalálnak.
Csókkal összeforrunk, testünk izzik mint a vulkán,
Afrodité Istennő segít Szerelmünk útján.
Mikor révbe érünk a Boldogságunk Szigetén,
Nem lesz nálunk Szerelmesebb széles e földtekén.
Örökké táplál bennünket a Szerelem Tüze,
Fortuna szerencsét hozó örök üzenete.
Zirc, 2005. Augusztus 23.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.