EGY HÓNAPJA MÁR Rikének IV
Egy hónapja már hogy megismertelek Tégedet,
Három hete már hogy érezhetem a Szerelmedet,
Egy hete hogy megölelhettem gyönyörű testedet,
Érezhettem és én is láthattam a gyönyörödet.
Égi boldogság, földre szállt legszebb érzés van velünk,
Derűs és kiegyensúlyozottá vált az életünk,
Csókoljuk egymás vágyakozó, epedő ajkait,
Lenyestük a boldogság kék madarának szárnyait
Hogy örökre velünk maradhasson, ne szállhasson el,
Felettünk egy pacsirta szól, gyönyörűen énekel,
Nézzük egymás szemét, átéljük azt az eljött csodát,
Amelyre régóta vártunk már, hosszú éveken át.
Drága Kis Rikém, Csodálatos, Gyönyörű Szerelmem,
Örökre a kezedbe adom az őszinte szívem,
Hogy megismerhesd az érzést, milyen nagyon Szeretlek,
Mert itt Vagy Te már nekem, többé soha nem kereslek.
Álmom Angyala, Istennőm, Szerelmem, Boldogságom,
Tőled igazi izzó szenvedéllyel azt kívánom,
Legyél a párom, fürödjünk mindig a Boldogságban,
Bízzunk egymás őszinte, hűséges igaz szavában.
Csalódások kerüljenek el örökre bennünket,
Néha kulcsoljuk össze imára a két kezünket,
Köszönjük meg Istenünknek ezt a kapott nagy kegyet,
Amely az igaz Boldogság Szigetére elvezet.
Egy hónapja már hogy megismertelek Tégedet,
Három hete már hogy érezhetem a Szerelmedet,
Egy hete hogy megölelhettem gyönyörű testedet,
Érezhettem és én is láthattam a gyönyörödet.
Zirc, 2005. Június 04.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.