VÉGRE RÁDTALÁLTAM Rikének
Szerelmek jöttek, érzelmek mentek én itt maradtam,
Ördöggel is kacérkodtam, semmire sem jutottam.
Afroditéhez nagyon sokszor én is fohászkodtam,
Szerelem ízéből mindig csak kóstolót kaptam.
Végre immár Rád találtam, a boldogság átölel,
Nem cserélnék senki mással, nem cserélnék senkivel.
Szomjas ajkam csókra nyújtom, Tőled csak azt kérem én
Rád találtam, bízom Benned, Rike lelkem Légy enyém !
Úgy Szeretlek, úgy Imádlak, ahogyan tán soha még,
Azt hittem hogy nincs már Remény, azt hittem hogy itt a vég !
Szeretlek ! Azt mondod nekem. Csillog a két szép szemed,
Gyöngyöző a kacagásod, lágyan szól az éneked.
Nem találom a szavakat, boldog vagyok érzem én,
Vissza tért már minden hitem, többé nem is kérdezém :
Menjünk együtt, egy az utunk, mosolyogva Nézz reám,
Becsülettel, igaz hittel, Csodálatos Szép Babám !
Nyújtsd a kezed, gyere velem, ne törődjél semmivel,
Boldogságnak szigetére, nemsokára érkezel.
Drága Lényed,izzó lelked, kínálod szép testedet,
Összekötöd most már velem, örökre az éltedet.
Becsülettel, tiszta hittel, Szeress és én Szeretlek,
Mindörökre eggyé válunk, még ha ki is nevetnek
Azok akik nem hiszik el, létezik a Szerelem,
Boldogságunk szép reménye, az ami most érdekel.
Drága Rike Szép Szerelmem, Boldogság kék madara,
Leszállt hozzánk, velünk marad, álomszép az éjszaka.
Simulj hozzám, nyújtsd a szádat, csókos pici ajkadat,
Ne kergessünk soha többé, tova tűnő álmokat !
Zirc, 2005. Május 08.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.