Filosz
Nagy hanggal vannak, amint
elhallgatnak, nem is léteznek,
akár a szél, vagy az eső.
Olyankor elképzelem a partot,
az öblöt, hátamra veszem a
föld porszemcséit, szétszórt
Hamvaira gondolok, bárhol is
legyen, hisz oly mindegy már, a
csupasz jelet keresem, a lélek
úgyis vándorol, lehet bárhol,
miképp a test mozdulatlan,
ha cipelik innen oda, úgy is...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Székelyföld, 2005. 7.