Eladósorban
Íme asszonyom, nézze a karom:
sziklákat mozgat, ha úgy akarom!
Íme asszonyom, nézze a fogam:
harminckét gyöngy, ahogy megírva van!
Nézze meg ezt a kitűnő vállat,
az ágyékot, hol gyönyört találhat,
a széles hátat, feszes feneket,
a tüzes vért pumpáló ereket!
Figyelje élét e nemes arcnak,
bársonyos fényét a selymes hajnak,
a szemek értelmes villanását!
Adonisz tökéletes hű mását.
Itt állok most, megnyílva, Ön előtt,
csak remélve Önben a jó vevőt,
félredobva, mint göncöt, elveket:
- Ha kellek, ötezerért elmegyek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Reményrõl fantáziál (, 2006)