Együgyû-song
Szelíden fodrozódott jókedved, mint a füst.
Ha a rinocérosz egyszarvú, még én is lehetnék
nimfa, debella, ajándék, rozsdaezüst cukorcsipesz.
Mennyi versedet szórtad most reám, kifulladva pengenek,
meg-megállnak, táncolnak tovább.
Én meg karjaidba fektettem a tisztaságot,
álomba csókoltad, mint egy gyermeket
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.