Szemedbe néz a doktorod
Kedves Barátom!
Ha ilyen nyakatekert formában írom le azt, amit gondolok, akkor ez valamilyen betegség?
Ki tudja, nekem jól esik! Akik ismernek, nem akarnak kigyógyítani. Bolondnak néznek?
Az átélt élményeket próbálom emígy megörökíteni, mert ezt nem lehet formalinba helyezni.
Mellékelek egy újabb verset, amit Viktor barátomnak ajánlok.
Üdvözlettel Feri
Szemedbe néz a doktorod
Dr. Nagy Viktornak
Ha szemedbe néz a doktorod
Csendes mosoly hatja át arcát
Megúszom, magadban gondolod
Mesélve szíved újabb harcát
Tested gyógyítva lelkedbe lát
Bátorít, buzdít, reményt sugall
Szemléli a sorsod fonalát
Meghallgat, felír, vagy beutal
Derékig vetkőzve gyónhatod
Magaddal szembeni bűneid
Súlyodat, életed, italod
Rád hagyták boldogult szüleid
Ha szemedbe néz a doktorod
Magadba nézzél, mélyre ássál
Köszönd meg, hogy szíved még dobog
Légy boldog minden dobbanásnál
2005. 05. 05.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.