Olvasd hát végre el, amit
a csillagok írtak beléd.
Tapintsd belülről a gigászi
máglyák perzselte húsod
vörösét, feketéjét.
Sebeid otthona vagy,
úgy lakoznak benned,
mint versek a hajnali
házban; csak az születhet
meg közülük, amelyik
elszánta magát a halálra.