csontig
tíz évig kérdeztem hová artikulál
hová gondol fojtva
tíz évig kérte gyere fájj velem
tíz évig torzult szédített
meredek játszmatereken
éles mosolyok a bőr alá
ártatlan síkokból átkapcsolások
én engedtem én engedtem
hatolt csontig hogy ez már sok
a szabadság sokba van mondta
én néztem hogyan artikulál
hogy hajt tüskét ott belül
és élvezi ahogyan fáj
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2024-07-15 10:48:42
Utolsó módosítás ideje: 2024-07-15 10:48:42