a rovátkolt
nem hisztizik önmagát hibáztatja a szalagcím
vigyázz mert kámzsás nyakú matematikai pendülések
őrzik a végtelent
s tyúkkarcok darálnak üveggolyót
mert megtagadtad a tradíciókat hisz felülmúltad
az anyátlanságot
hisz hasadékán át kiokosítottál sok emeletet
faodúba költözött a szeplős intelem
mert a sírás felesleges
itt minden fordított hány bőrt nyúztál már le rólam varázserőm minek a fétis ha eretnek
a föld középpontja felé lendülsz a mulasztásaidat lehengerlő
célzat vigyázza s mi üdének hat azt vasba öntik
mert az istentelen kentaurok féltékenyek
az auránkra
s a sipolyok elkúsznak a ráktérítő felé
ám megzabolázott poroltókészülékeink jó kapcsolatot ápolnak
a csúzlik nagykövetségével
viszont a célegyenesben feladtuk a gyertyacsonkok lemészárlását elég merészek
voltunk ahhoz is hogy meglékeljük
a többszörösen is veszélyeztetett csákót
ne feledd az amatőr szüzesség varratlan felsőrésze bronzérmes
s a pöttyözött labdák egy kardszárnyú delfin vonaglásai
a világegyetemben
a rózsaekék alabástromába nyílvessző hatolt hát átszűrted szitádon a prézlit
mire a ráadás elúszott
akarsz-e a forró rétesekre vigyázni mondd
a körülzárt mélymag kötelező hűtés utáni vámellenőrzése túltesz a váteszeken is
hány kontyba fogadjunk hogy a feltörő cilinder
újra cserezni fog?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2024-07-10 10:27:44
Utolsó módosítás ideje: 2024-07-10 10:27:44