hogy igazak
hogy valódiak a fények
bennem egy rész már tudja
ér ilyennek is lenni
minden emberi hogyha
elbukok vagy félek
nem is kérdezek semmit
csak kevesebb lenne azzal
lelassultunk már ennyit
és mindegy mi rémlik fel este
szemedben ki alszik el
helye van bennem annak is
ha néha nem hiszel
csak a fények hogy igazak
csak abból nem engedek
hogy sem látszatok
sem kitalált istenek...
csupán a remény
amiben arcunk szépül
a perc hó ahogy hullik
teljessége nélkül
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2024-04-15 13:12:13
Utolsó módosítás ideje: 2024-04-15 13:12:13