nem tud helyetted maradni ébren
sem elköszönni elengedni
neked jut eszedbe tiéd egészen
hozzád tartozik az összes a semmi
a közepén ha egyszer visszamennél
nem mondja a szeme se rebben
hogy lehetett volna jobban is ennél
gondolni másként élni testben