emóció
akit most szeretek ha ismerted volna
(bár én is értettem volna magamat)
nincs erre könny elcsorgott lassan
csak az érzés van hogy ez kimaradt
a múltból vagyok most itt
nem tudom időre végezni kell-e
minden gondolat ütemre dobban
ahogy vándorol bennem fel-le
a többit hordom magamban tudattalan
a tegnap szemében mi is látszik
ami volt az megmarad mindig
álmokból kúszik fel idáig
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2024-04-02 13:38:16
Utolsó módosítás ideje: 2024-04-02 13:38:16