örökké | öröktől
térben és időben
definiálatlan koordinátákkal
feltartóztathatatlanul
minden irányban
ajtórepedéseken ablakréseken is
ki- és beszivárogni
itt lenni mégis mindenütt
most de úgy hogy
örökké
egyszerre élve
múltat jelent jövőt
és ráébredve
a mérhetetlen mindenségben
önnön határtalanságodra
megköszönni neki
aki kezdetek híján
egyedül
öröktől végtelen
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2024-03-11 00:00:04
Utolsó módosítás ideje: 2024-03-11 00:00:04