ezentúl nem eszem kutyát
igaz eddig se ettem
eszembe se jutott
szóba se került
pedig szeretem a kutyákat
jó de nem úgy
ez a szeretet-szó annyi mindent jelent
szereti a gyerekeket a krokodil
ugye mit mondtam
szóval nem mindegy hol kinek mit mikor
jól bántam a kutyákkal
három is volt
nem panaszkodtak
vagy ha igen a kutya se figyelt rájuk
a kutyavédelem messze van
meg a kerítés is jól zár
akár ehettem is volna
de hát mondom hogy nem
hihettek nekem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2024-02-25 05:46:32
Utolsó módosítás ideje: 2024-02-26 03:32:03