Egy házasság margójára 2. (javított)
Gyorsvonat, vagy bármi hasonlat jó lehet arra
ami történik velünk,
és közben nem kérdés, hogy nincs válasz.
Ha jól belegondolok
ez az őszinteség maradt.
Apám, apád, anyád a sorrend,
és félek, hogy mire megyek
haza.
Ezt te mondod én hallgatok,
apám is hallgatott és akkor volt a
legijesztőbb.
Fel kéne nőnöd (!)
ja, már értem
a mozgatórugót.
Magasra tettük a mércét és
talán ezért kapott léket a kettőnk léte,
onnan indultunk ahová mások megérkeznek,
oda tartunk ahonnan nézve
olyan messze vagy, hogy megérinthetnélek,
olyan végtelenül messze vagy.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2024-02-15 17:41:43
Utolsó módosítás ideje: 2024-02-15 17:41:43