Történet
Talán az egyetlen, ami annyira
tied, hogy letagadhatatlan, mégis
szemrebbenés nélkül megpróbálkozol
vele, valahányszor beéred azzal:
csak vagy. Hagyod, hogy megessen, pedig épp
neked kellene megtörténned. Többször,
mint képes vagy rászánni magad (ha már
elpuskáztad az esélyét, hogy mindig.)
Aki dögnehéz bakancsot húzott az
elrugaszkodáshoz, ne panaszkodjon
hangolatlanságra. Nem uralható,
de meghívható: feltétel nélküli
odaadással. Kezdetnek elég lesz
csupán figyelned rá, hogy meggyőződhess
folytonos jelenlétéről. A többi
már kettőtökön múlik.
Folytatódhatsz.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-11-27 00:27:03
Utolsó módosítás ideje: 2023-11-27 00:27:56