óvatosság [post festa]
magammal hordozom arcod és ahogyan
mind messzebb távolodom tőled meglepő
módon annál plasztikusabb képet őrzök
rólad lehunyt szemhéjam mozivásznán
sorra előtűnnek a korábban észre
sem vett részletek s noha nincs ellenemre
ez a különös megkésett ismerkedés
fontos hogy kínos meglepetés ne érjen
nem vesztheted el a szememben megszerzett
érvényességedet amiként utólag
nem vonható kétségbe a magamé sem
úgy bánjunk hát múlttal jelennel jövővel
és úgy vigyázzuk a sértetlenségüket
hogy
ebbe semmiképp ne sérüljünk bele
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-10-02 00:00:01
Utolsó módosítás ideje: 2023-10-02 00:00:01