Valamit venni el kellett mennem.
Ahogy szoktam, a kulcsot kerestem
Az asztalon, az összes zsebemben,
Nem az első eset, sehol se leltem.
Meglepő, azt hiszem hihetetlen,
Ott tartottam a másik kezemben,
Lapult a szatyorral együtt szépen.
Talán kár is volt ezt elmesélnem.