formák
a hátával kezdődött
az látszott a konyhába lesve
vagy ahogy a kádba hajolva
anyagon a foltokat kereste
a csenddel folytatódott
valahogy elsírtunk egymás füle mellett
lelki maradékkal degeszre tömve
a világ hallgatagon torz lett
most minden új formát keres
akkor én hogy lehetnék mozdulatlan
bárkitől kérdezek régóta halott
csak tettek élnek meg a zajban
(próbáltak mások
hogy illúziókkal
hizlaljuk egymást és
akkor felszakad a sóhaj)
minden új formát talál
nem anyagon foltokat sem szót
az alaktalan csendben
elbírok én bármit csak azt
hogy az a hát messzivé lett
azt nem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-09-25 09:53:49
Utolsó módosítás ideje: 2023-09-25 09:53:49