Felad...
sokszor csak halogatom a teendőim elvégzését
nem nem tavaszi fáradtság s talán nem is a kor
oly jellemező depressziója (gyógyszert szedek rá
igaz a mellékhatásai között öngyilkos gondolatok
is feltűnhetnek a félelem és az idegesség mellett)
egyszerűen csak nem szeretném illetve nem azt
szeretném csinálni és kialakult bennem egy erős
védekező reflex ami ellen nem tudok mit tenni
ilyenkor csak totyogok a műhelyben és arra várok
hogy valami csoda történjen és dolgozni tudjak
a csoda általában várat magára természetesen
csakis egyetlen megoldás van erre az állapotra
amikor azt csinálom amit szeretnék akkor elmúlik
ez az állapot és ez rendszerint egy könyv kinyitása
ezzel tudom magam gyógyítani persze azt sem mindig
amikor a könyv sem segít ezen a levert állapoton
akkor lefekszek egy órácskára nem furdalja semmi
a lelkiismeretemet mert ez az én életem és sose
ettem a más kenyerét míg odakinn mindenki tesz-vesz
én bátran alszok akár és csöngethet hozzám bárki
még az atyaúristennek sem nyitok ajtót na jó azért
néha felveszem az álmomból felverő telefont aminek
csengőhangja Bangó Margit Jézus szeretettel vár
című száma van amikor heccből hagyom végigjátszatni
a hívóval mert olyan jó hallgatni a szöveget is
no kérem a feladat az megvár és el kell dönteni
mi az a fontossági sorrend ezen a búvalbaszott világon
ami amellett hogy hasznos még kellemes is mert ha
valami elveszi a kedvedet az élettől akkor azt inkább
hagy a picsába és csak nézz ki a fejedből... hasznosabb
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-06-12 10:21:35
Utolsó módosítás ideje: 2023-06-12 10:21:35