egy kis hökk
mondja csak mondja
nem érdekli senki gondja
csúfolkodik megteheti
hiszen ő a kész zseni
kiforgat beforgat
önmagáról csak a jókat
a másképpen gondolkodót
egye fene nyeljen karót
mint a fényellenzős ló
neki itt minden csuda jó
ha nehézségről írnál
ne tedd egyből rinyál
csakis libsi lehetsz
ha fázol a pokolba mehetsz
talán egyszer ő is szembesül
alaposan a seggére csücsül
addig meg befogom a pofám
hisz' nincs otthonom se hazám
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-04-27 21:09:27
Utolsó módosítás ideje: 2023-04-27 21:09:27