egészet írok
ha magamtól nem félek senkitől se
reggel szorongok pár percet aztán indulok
emlékezz helyettem bennem lassan áll össze
hús vér ideg szívburok
ha szemem nem csak befelé látna
lehetnék akár nekem is szép
hajlamos vagyok előre miközben hátra
egészet kívánj összerakni nehéz
két kézzel mint egy dacos kisgyerek
hogy lehetne újra
ha húst vért ideget
mondjuk a vers visszavarrni tudna
szerintem van ott egy máshol
benne minden kiszakított
egy igazi lehetne a sok valóságból
ha egymásra írhatnék minden síkot
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-02-21 13:29:13
Utolsó módosítás ideje: 2023-02-21 13:29:13