Csak egy napot...
csak egy napot adj Istenem
csak egy nap szabadságot
hadd merüljek el a felelőtlenség
lélekemelő érzésében
hadd lubickoljak a semmittevés
könnyedségében
hadd érezzem a nem beszélés
meditációs misztériumát
hadd érezzem a beszéd
értelmetlenül is szép szavait
hadd káromkodjak hadd szidjalak
napestig oda és vissza
hadd énekeljek Neked örömódát
önkéntes hálám jeleként
hadd elmélkedjek a SEMMIN
hadd gondolkodjak el teremtésed
értelmén és célján
hadd aludjak egész nap
hadd ne csináljak semmit
hadd csináljak VALAMIT
míg te nem figyelsz rám
hadd merüljek el
hadd ne merüljek el
hadd éljek
hadd haljak meg csak egy percre
hogy lássam volt-e értelme
magamat önként rácsok közé zárni
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-11-26 12:27:33
Utolsó módosítás ideje: 2022-11-26 12:27:33